• Gluten pszenny

    podwyższający glutenowość mąki oraz poprawiający i stabilizujący właściwości wypiekowe...

    Dowiedz się więcej
    Gluten pszenny
  • Doradztwo technologiczne

    Pomagamy poprawić istniejące receptury, wdrożyć nowe, lub dostarczyć recepty według ustalonych założeń…

    Dowiedz się więcej
    Doradztwo technologiczne
  • Nasze Magazyny

    Posiadamy bazę magazynową obsługującą obszar
    całej Polski…

    Wybierz najbliższy magazyn
    Nasze Magazyny

Aktualności

Trehaloza - mało słodki cukier

28.08.2015

Trehaloza (C*Treha 16400) – jest nieredukującym dwucukrem (zawierającym 2 cząsteczki glukozy) otrzymywany ze skrobi metodą hydrolizy enzymatycznej.

dowiedz się więcej

Stewia - słodkość z natury!

25.06.2013

Glikozydy stewiolowe – bo w takiej formie jest deklarowana na etykietkach – znajdują coraz większe zastosowanie w produktach spożywczych. 

dowiedz się więcej

Lecytyna słonecznikowa

25.06.2013

Coraz więcej producentów decyduje się na rezygnacje z surowców wnoszących do produktu alergeny. 

dowiedz się więcej

Białka sojowe - nowi partnerzy

29.05.2013

W ostatnim czasie nawiązaliśmy współpracę z 2 producentami mąk sojowych.
Jednym z nich jest serbski producent firma BANKOM

dowiedz się więcej